TrancENDancE ArenA audio player
TrancENDancE ArenA with Snatt & Vix @ Vibe FM

Markus Schulz @ Arenele Romane - CLICK PENTRU A COMANDA BILETE AICI

+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Club in iasi

Default Club in iasi

Salut,

As dori sa stiu daca este vreun club/locatie in iasi in care se pune trance. Nu prea conteaza de care... vocal, progressive, tech, uplifting , de care o fi . Numai sa se puna si sa fie si lume care se distreaza, nu oameni cu ochelari si impresii de ti se face scarba numai cand ii vezi.

Nu cred ca exista in Iasi un club care sa puna in fiecare weekend trance. Au fost ceva evenimente anul asta (doua din cate stiu eu) dar in rest nimic...

Quote Originally Posted by silwiu View Post
    Nu cred ca exista in Iasi un club care sa puna in fiecare weekend trance. Au fost ceva evenimente anul asta (doua din cate stiu eu) dar in rest nimic...

Zi-mi un loc īn Romānia unde se pune trance īn fiecare weekend... sau măcar o dată pe lună
    " Ţie... popor ingrat, nu-ţi va rămāne nici cenuşa mea "
    ...sunt directorul departamentului de insulte...

Quote Originally Posted by NiCoTyN View Post
    Zi-mi un loc īn Romānia unde se pune trance īn fiecare weekend... sau măcar o dată pe lună
    Da, se pare ca ai mare dreptate

Toamna @ Studio Martin - TRANCENDANCE

Quote Originally Posted by Snatt View Post
    Toamna @ Studio Martin - TRANCENDANCE

Pai acolo cand se poate o data pe luna... succes..
    " Ţie... popor ingrat, nu-ţi va rămāne nici cenuşa mea "
    ...sunt directorul departamentului de insulte...

Smile

Mdah... cam putin trance in Moldova. Tranceri sunt, dar nu se prea organizeaza.
    Se mai facea in Palace inainte... si in Office Lounge se mai punea.
    Eu as propune sa ne intalnim toti din Iasi care asculta trance (si din imprejurimi daca mai poate sa vina cineva) si sa gasim niste solutii pentru promovarea acestui stil de muzica la noi. Meaning.. sponsorizari, locatii etc.

Presupun ca nici in Galati nu exista locatii in care sa se bage trance..nici nu cred ca ar avea cine..
    Eu incerc si sper sa reusesc sa ajung in Bururesti prin toamna..adica sa ma mut acolo..si bineinteles ca voi merge la Trancendance de cate ori voi avea ocazia..

+ Reply to Thread

Tags for this Thread